Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Презентація PlayStation 5: усі ігри, що нам показали

Ґеймплей Spider-Man та римейку Demon's Souls, купа новий трейлерів, анонс нової God of War та масштабної RPG за всесвітом Гаррі Поттера!

Гаррі Поттер

На вчорашній презентації PS5 розповіли багато чого, навіть дату виходу, вартість та характеристики самої консолі. Про все це ми розповіли вам в окремому матеріалі. Тепер розглянемо всі ігри, які продемонстрували під час шоу.

Final Fantasy XVI

На презентації показали великий сюжетний трейлер. Фактично, це перша нумерована частина серії з 2016-го року, коли вийшла Final Fantasy XV.

Гра буде консольним ексклюзивом PS5. Щонайменше, спочатку. Проте, кадри в трейлері записані на PC, тож можна сподіватися й на такий реліз.

7 хвилин ґеймплею Spider-Man: Miles Morales

Insomniac представили сцену, у якій Майлз втягується в конфлікт між корпорацією Roxxon та загадковою бандою у високотехнологічних костюмах.

Герой починає битву після того, як злодії викрадають у компанії якесь джерело енергії. До речі, бойові прийоми цього Павучка відрізняються від тих, якими користувався Пітер Паркер. Наприклад, Майл може стати невидимим посеред бою.

Після битви показали ще й екшн-сцену з QTE, де супергерой допомагає людям втекти з мосту, що руйнується, тримаючи його павутиною.

Гра вийде наприкінці 2020-го року на PS5 та PS4. До продажу надійде звичайне видання з можливістю оновлення до наступного покоління (50 доларів), а також видання Ultimate — до нього входить ремастер оригінальної Marvel’s Spider-Man (70 доларів).

Hogwarts Legacy — нова RPG за всесвітом Гаррі Поттера

Нарешті офіційно анонсували нову рольову гру за всесвітом відомого чарівника, про яку так давно ведеться купа балочок. Події гри розгортатимуться у 1800-ті роки в Гоґвортсі.

Головний герой — це звичайний учень школи, але в нього є якийсь давній секрет, що може просто розірвати світ чарівників. Проєкт розробляє Avalanche Software. Це буде RPG з відкритим світом, налаштовуваним головним героєм, крафтом зіллів та оновленим деревом талантів.

Гра буде доступна на обох поколіннях консолей та PC. Реліз відбудеться у 2021-му році.

Ґеймплей кампанії Call of Duty: Black Ops Cold War

У відео показали невелику сцену, де команда оперативників виконує завдання в аеропорті. Також розробники оголосили, що альфа-тестування мультиплеєру пройде на PS4 з 18 по 20 вересня.

Сюжетний трейлер Resident Evil Village

Реліз горрору запланований на 2021-й рік.

Ґеймплейний трейлер Deathloop

У відео продемонстровано, як головний герой маніпулює ситуацією на острові, аби вбити одразу дві свої цілі.

Devil May Cry V Special Edition

Перевидання буде розповсюджуватися в цифровому форматі на старті PS5. У грі покращать графіку, додадуть підтримку рейтрейсингу, та введуть деякі ґеймплейні нововведення. Наприклад, буде в грі «Турбо режим» щ прискоренням усього, що відбувається, до 1,2 від стандарту. Також з’явиться рівень складності Legendary Dark Knight і Вергілій у якості персонажа, яким можна зіграти.

Трейлер Oddworld Soulstorm

Гра буде консольним ексклюзивом PlayStation. Дати релізу проєкт поки не має, але її обіцяють оголосити в найближчий час.

Тизер-трейлер Five Nights at Freddy’s: Security Breach

Горрор буде консольним ексклюзивом PlayStation перші три місяці.

Ґеймплейний трейлер римейку Demon’s Souls

У відео показали більше двох хвилин чистого ґеймплею зі вступного рівня гри. Також можемо побачити й першого боса. Вийде римейк тільки на PS5.

Ґеймплейний трейлер Fortnite

Гра від Epic Games буде доступна на PS5 одразу зі старту консолі.

Анонс God of War: Ragnarok

Наприкінці презентації показали короткий тизер продовження гри 2018-му року. Вийде проєкт у 2021-му. Деталей поки немає, усе, що показали, це фраза «Рагнарок наближається».

Повний запис стрима