Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Нова халява для власників PC: одразу 8 безкоштовних ігор з’явилося в Steam

Заходимо, зацінюємо, обираємо, забираємо!

Steam

У Steam вийшло одразу декілька безкоштовних ігор, які може отримати кожен бажаючий. Серед них як і абсолютно нові Free-to-play проєкти, так і деякі ігри, що перейшли на таку модель тільки зараз, а до цього були платними. Отже, на гаятимемо час, і давайте дивитися, що в нас є!

Brave Furries — головоломка з милими монстрами-пушистиками, які відправляються на пошуки принцеси в замок злого чарівника. Сторінка в Steam.

Death World — survival-екшн про охоронця загадкового бункера, якому доведеться полювати і виживати будь-якими способами. Сторінка в Steam.

Janosik — піксельний ретроплатформер з елементами метроідванії. Головний герой заснований на Юраї Яношикі, легендарному словацькому розбійнику 18 століття. Сторінка в Steam.

6th Dimension — головоломка і бродилка від першої особи, де герой потрапить у якийсь «Шостий вимір». Гравцеві доведеться пробиратися через різні екосистеми в пошуках ключів до виходу з цього всесвіту. Сторінка в Steam.

Hunter Hearts — візуальна новела, де гравцеві потрібно виправити помилки минулого головного героя. Сторінка в Steam.

Халява: в Steam появилось сразу 8 бесплатных игр

Helix Slider — справжня перевірка вестибулярного апарату, аркада, у якій вам потрібно ухилятися від нескінченних перешкод у вигляді спіралей. Сторінка в Steam.

Square Game — головоломка, де потрібно видавлювати з квадрата непотрібні блоки, щоби складати лінії одного кольору. Сторінка в Steam.

Халява: в Steam появилось сразу 8 бесплатных игр

Castle Rock Beach, West Australia — віртуальний тур і демонстрація Unreal Engine 4 на реально існуючої локації, пляжі Касл Рок в Австралії. Є підтримка VR-пристроїв. Сторінка в Steam.