Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Інсайд: головні фішки майбутнього iPhone 13

Чим запланований девайс буде відрізнятися від своїх попередників?

iPhone 13

YouTube-канал EverythingApplePro разом з інсайдером Максом Вайнбахом випустили нове відео з витоками про майбутній iPhone 13. Щоправда, назва також тільки припускається, й очікується, що смартфон можуть ще назвати iPhone 12s.

Якщо вірити джерелам інсайдерів, майбутня модель має отримати 120-герцову OLED-панель із підекранним сканером відбитків пальців та підтримкою постійно увімкненого дисплею Always-On Display. Водночас верхню панель, яка стала фішкою фірми, залишать, але трохи зменшать та вбудують у неї оновлений Face ID. Також розробники мають допрацювати й ширококутну камеру ґаджету. Має з’явитися ще особливий режим зйомки зоряного неба.

Окрім самого iPhone 13 мають допрацювати й бездротовий зарядний пристрій MagSafe. Йому підсилять магніт та введуть для нові кольори корпусу, разом із матовими варіантами.

Крім цього у відео згадали і про майбутніх повністю бездротових навушниках та про маячок AirTag. Усе це мають офіційно представити разом із новими iPhone, який традиційно буде декілька (цього разу — чотири версії).