Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Хлопець запустив DOOM на касовому апараті McDonald`s МакДемон меню, будь ласка!

Гайд від австралійця як пограти на терміналі.

Гадаєте у вас вражаючий ігровий агрегат? Тоді, вам варто познайомитись із Раяном Едгаром. Цей 19-річний юнак вирішив пограти у DOOM… на касовому апаратові в McDonald`s. Про це повідомляє Kotaku.

Головне питання до будь-якої техніки — «Чи можна на ній запустити DOOM?». Едгар зміг відповісти на це питання після візиту до місцевого МакДональдсу. У магазині відбувалася заміна старих касових апаратів. І тому що McDonalds не займається розпродажем старих касових терміналів з Windows XP, Едгару дозволили взяти один додому.

Журналістам з Kotaku хлопець пояснив, що запустити DOOM йому вдалося завдяки копіюванню ZDOOM на USB. Він просто вставив флешку з грою в термінал та скористався автоматичним запуском.

Також завдяки USB розгалужувачу Едгар підключив клавіатуру та миш. Усе запрацювало і своїм досягненням хлопець одразу поділився у Твіттері.

«Мені вдалося запустити explorer.exe шляхом натискання CTRL ALT DEL, аж поки не з’явився диспетчер завдань, але на ньому було якесь дивне

шифрування», — каже юнак.

Після запуску DOOM Едгар планує використовувати цей касовий апарат як другий ПК та спробує ще встановити Sonic Adventure 2.

Тож на терміналі з МакДональдсу можна грати в ігри. Цікаво, що ще можна на ньому запустити?