Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Netflix розмістив у себе на сайті оголошення про вакансію відьмака

Місце роботи: Каер Морхен. Посада: Охоронець.

Відьмак

Ось таке оголошення Netflix розмістив на своєму офіційному сайті. Далі переклад:

Ви мотивований, орієнтований на результат самотній вовк? У вас є пристрасть до вирішення проблем і вбивства чудовиськ (в прямому і переносному сенсі)? Вас збуджує розрубування срібним мечем чарівних монстрів? Якщо так, то читайте далі про захоплюючу можливість роботи від Netflix!

Netflix представлений на території більш ніж 190 країн, тож контракти можуть завести вас у різні куточки світу. Ви захищатимете 158 мільйонів користувачів, яким подобається все: від серіалів до документальних і художніх фільмів у найрізноманітніших жанрах і різними мовами. Культура свободи і відповідальності дозволить вам вибирати монстрів, яких ви згодні вбити, і спосіб, яким ви це зробите. Ми надамо вам відмінну підтримку і підготовку, а також безліч можливостей для підвищення мобільності.

Про можливості:

  • Ви будете одним з багатьох відьмаків, відповідальних за вистежування та усунення монстрів, звірів, демонів, злочинців і багатьох інших.
  • Ви повинні мати власне спорядження! Кінь, два мечі та велика кількість зілля є обов’язковими, а обладунки, ланцюги та інші інструменти – рекомендованими.
  • Багатозадачність буде вашою нормою. Ви повинні бути в змозі виконувати свою поточну роботу, а також забезпечувати наставництво молодого відьмака, – потім ви усвідомлюєте, що це ваша Доля.
  • Прекрасно підходить для любителів природи – ви проведете більшу частину свого робочого дня на вулиці.
  • Нам цікаві любителі коней! Якщо ваш кращий друг під час дорослішання відчував себе конем, то ця посада підходить вам ідеально.

Ідеальний кандидат повинен:

  • Мати чотирирічний ступінь в акредитованій школі відьмаків або еквівалентний життєвий досвід.
  • Бути спроможним підняти кілька сотень фунтів над головою кілька разів.
  • Не боятися працювати самостійно і проводити багато часу на самоті; кулерів з водою мало і вони розташовані далеко один від одного.
  • Мати вроджене розуміння меншого зла і більшого добра.
  • Продемонструвати відмінні комунікативні навички, вміння вести переговори з широким колом клієнтів; письмові навички спілкування є плюсом.
  • Комфортно почувати себе при швидкій роботі в будь-яких умовах – від міста до болота, від лісу до гір.
  • Зберігати гнучкість, достатню для того, щоб ухилитися від хитного щупальця чи натовпу гулів, і при цьому бути досить впевненим, щоб ігнорувати крики натовпу або чарівні пастки мага.
  • Погоджуватися, що гірші монстри ті, яких створюємо ми.

Тільки контракт; перевага у вигляді репутації, що доходить до сіл та міст раніше, ніж ви самі в них з’явитеся. Медичне обслуговування доступне, якщо ви знаєте правильне заклинання. Прийняття контракту приведе до анулювання будь-якого чинного, теперішнього чи наступного. Перший проєкт починається 20 грудня, а за ним буде багато інших.

Крім вашого повного імені та адреси електронної пошти, надішліть відео-заявку (не більше 1 хвилини) за адресою witcherforhire@netflix.com, у якій будуть викладені усі подробиці вашого досвіду.

Ваші подвиги можуть оспівати як барди, так і ваша публікація може бути показаною в соцмережах Netflix.