Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Зйомка «Ковбоя Бібопа» призупинена через травму Джона Чо

Зупинка Бібопа.

Cowboy Bebop

Зйомки адаптації аніме-серіалу «Ковбой Бібоп» припинені на невизначений термін. Причиною стала травма коліна Джона Чо на знімальному майданчику в Новій Зеландії.

Як повідомляє Deadline, актор травмував коліно під час «відпрацювання рутинної сцени» близько двох тижнів тому. Травма вимагає операції в Лос-Анджелесі, після якої Джону доведеться пройти інтенсивну реабілітацію. Вона триватиме від семи до дев’яти місяців.

Сайт зазначає, оскільки знімання було на ранній стадії, Netflix могли легко віддати роль іншому актору. Однак повністю зацікавлений у проєкті Чо готовий почекати до наступного року, аби відновити зйомки. Сам актор не падає духом і розмістив допис у своєму Instagram, де процитував Брюса Лі та подякував шанувальникам за добрі побажання.

Про серіал «Ковбой Бібоп» вперше оголосили в листопаді 2018 року. Джона Чо обрали на роль мисливця за головами Спайка Шпігеля у квітні, а на початку цього місяця навіть опублікували бекстейдж.

Аніме-серіал «Ковбой Бібоп» був випущений в Японії в 1998 році. Після аніме-серіалу вийшов анімаційний фільм у 2003 році, а також відеогра та серія манґи. Це стало ключовим моментом, аби полюбитися західній аудиторії.