Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

У другому сезоні «Відьмака» з’явиться найхаризматичніший лиходій

На роль одного з персонажів другого сезону «Відьмака» претендує актор із «Гоббіту».

Відьмак

У мережу потрапив ролик із записом проб для другого сезону «Відьмака» від Netflix. Увагу на відеозапис звернув портал Redanian Intelligence. У самому відео лиходія розігрує шотландець Ґрем Мактавіш, відомий за серіалом «Проповідник», а також ролі гнома в трилогії «Гоббіт».

Мактавіш грає героя, якого називають Девідом. Судячи з його реплік, насправді цей персонаж — Сигізмунд Дійкстра, керівник розвідки Реданії.

Герой веде діалог із королем — судячи з усього, правителем Реданії Візіміром — і розповідає про злочинців й потенційний державний переворот. У промові він також згадує «своїх шпигунів» і стверджує, що в його роботі «сьогоднішні чутки стають новинами через місяць».

Зйомки другого сезону «Відьмака» повинні стартувати в лютому, і на даний момент невідомо, які персонажі в ньому з’являться — не підтверджена й участь Дійкстри. Також неясно, чи дістанеться Мактавішу роль шпигуна.

Сцена з ролика спеціально була написана для проб, у самому серіалі її не буде. Про те, що сценарії для претендентів на ролі пишуть окремо, говорила шоураннер проєкту Лорен Гіссріч, коли в мережу «злили» проби до першого сезону.

Ґрем Мактавіш працював не тільки в кіно й на телебаченні, а й в ігровій індустрії — він озвучував персонажів в Dragon Age: Origins і декількох частинах Call of Duty, а також зіграв лиходія Зорана Лазаревича в Uncharted 2.

Другий сезон «Відьмака» планують випустити у 2021 році. Вісім серій першого вийшли на Netflix в грудні — шоу встигло стати одним із найпопулярніших в потоковому сервісі.