Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

«Додайте ще дворфів-трансгендерів та білих орків!», — фанатів WOW розлютило оновлення Shadowlands

Справа в тому, що там мають з’явитися темношкірі ельфи крові…

World of Warcraft

Фанати World of Warcraft давно просять Blizzard розширити можливості генератора персонажів. Зробити це компанія вирішила по-своєму, але на таке більшість прихильників франшизи не очікувала. Мова зараз не йде про расизм чи щось подібне, фани жаліються на порушення лору гри.

Справа в тому, що в проєкті й так є дві різні раси ельфів — ельфи крові та нічні ельфи. Другі й так мають темний відтінок шкіри (синюватий, напевно, але факт у тому, що не білий). Головною відмінністю представників раси ельфів крові був саме їхній світлий відтінок, так би мовити. Тепер цього не буде.

Спільнота одразу відреагувала на такі зміни сарказмом:

Тепер нам потрібні білі орки… Це фентезійна гра, що далі? Трансгендери? До слова, я у жодному разі не расист. Мені просто не подобається, коли вони вносять якісь зміни до вже звичних рас.

Користувач YouTube з ніком Azuran 66.

Blizzard, можеш, будь ласка, додати дворфів-трансгендерів? Дуже хочу це побачити.

Користувач YouTube з ніком ThatWasEpic.

Блакитні орки, мурлоки-азіати, тролі-латиноси…

Користувач YouTube з ніком Nanntektinten.

Коли ж нарешті з’являться чорношкірі гноми? Це все, що я хочу знати.

Користувач YouTube з ніком Pusilli Rex.

Якщо коротко, то настрій фанатів, очевидно, не найкращий. Не подумайте, багато хто також захищає «Блізів», але переважна більшість зовсім не в захваті від таких нововведень. Компанії доведеться вирішувати, чи готова вона піти на такий ризик, і достойно зустріти спротив фанів.