Geek.Informator.ua До сайту

Білл Ґейтс придбав собі електромобіль, але не Tesla

Porsche

Співзасновник Microsoft Білл Ґейтс вирішив обзавестися електромобілем. Його вибір пав на Porsche Taycan Turbo. Про покупку він розповів у інтерв’ю YouTube-блогеру Маркусу Браунлі. Вони саме розмовляли про боротьбу з негативними змінами клімату.

У приклад правильного використання альтернативних джерел енергії у своєму бізнесі Білл поставив саме компанію Tesla. Проте, чому його вибір пав не на авто Ілона Маска, він не згадав. Окрім цього він тільки додав, що в нього немає жодної машини Tesla. Також Ґейтс зауважив, що електромобілі все одно програватимуть бензиновим авто в тривалості ходу.

Покупку Білла стали обговорювати користувачі Twitter. Робити вони це вирішили прямо в акаунті Ілона Маска. Один з учасників бесіди звернувся до засновника Tesla з питанням «чому ж Ґейтс обрав саме Porsche?». Він додав, що люди можуть прислухатися до думки співзасновника Microsoft, бо він «дуже розумний хлопець».

На це повідомлення вирішив відповісти й сам Ілон Маск. За словами мільярдера, його бесіди з Біллом Ґейтсом не були вражаючими.