Geek.Informator.ua До сайту

Electronic Arts відклала нову Need for Speed на цілий рік

Need for Speed

Голова внутрішніх студій Electronic Arts Лора Мілі дала інтерв’ю виданню Polygon. У ньому вона повідомила, що нову частину Need for Speed довелося відкласти одразу на рік, до 2022-го року, через труднощі від пандемії. Студію Criterion, що займалася перегонами, переведуть поки на підтримку DICE у розробці Battlefield.

Окремо Мілі додала, що ніхто не буде кидати NFS, чи передавати гру іншій студії. Проте, зараз Battlefield важливіше. До речі, студії вже працювали разом над іграми за франшизою — Criterion розроблювала режим «королівської битви» до Battlefield V.

Ми б ніколи не пішли на такий крок, не запитавши Criterion і не обговоривши з ними це питання, як і їх потенційний вплив на нову Battlefield. До цього працювали над Star Wars Battlefront, вони працювали над минулими Battlefield, і в них дуже близькі стосунки з DICE. Я впевнена, що так буде краще для всіх.

Лора Мілі

Battlefield 6 усе ще запланована на осінь цього року. Автори обіцяють «неймовірний потенціал» проєкту, а розробка, начебто, йде за планом.