Geek.Informator.ua До сайту

Google: топ десять тем, якими цікавляться українці під час карантину

Google Trends

Не секрет, що пандемія коронавірусу Covid-19 змусила багатьох людей в усьому світі залишатися вдома на самоізоляції. Ви, або ж ваші друзі, уже встигли відчути на собі відсутність живого спілкування, культурних та розважальних подій. Наразі людство вимушене шукати альтернативи кінотеатрам, ресторанам та барам. Де, як не в інтернеті, наразі знайти щось «цікавеньке».

За інформацією порталу Ain.ua, українці вже встигли змінити топ десять тематик, пошук яких вони робили в Google. Тож давайте подивимось, що саме, частіше за все, «гуглять» наші співвітчизники:

Тут інтерес виключно медицинський. Наразі багато українців цікавляться даною рідиною та її дезінфекційними властивостями.

Тут теж усе зрозуміло. Ресторани, кафе та інші заклади харчової промисловості наразі зачинені. Замовляти цілодобово їжу або набридне, або вилетить у велику копієчку. Тож українці вибрали найдешевший та найцікавіший варіант — готувати самостійно.

Салони краси наразі також зачинені, тому клієнтоорієнтовані компанії швидко розмістили інформацію, як зняти гель-лак у домашніх умовах.

Ну а шо? Інколи трохи «ліньки» готувати своїми силами, тож можна собі дозволити хоча б декілька разів замовити їжу додому.

Ну тут усе зрозуміло. Кіно завжди матиме популярність, а під час карантину вчені з Ґарварду рекомендують дивитися фільми та їсти «смаколики».

До цієї категорії попали кіно, серіали та мультфільми. Цікаво, що під час карантину фільм «Зараження» з піднявся з 270 місця аж до другого в топі. А ось перегнала його стара добра франшиза «Гаррі Поттер».

Коли фільми вже набридли, а вуглеводи з їжі потрібно кудись втрачати — на порятунок приходять онлайн-ігри. Альтернативні всесвіти, запеклі бої та пасьянс «Косинка».

Розваги-розвагами, а освіта за розкладом. Українці не забувають піднімати рівень своєї освіченості в різних професіях та галузях.

Тут така ж ситуація, як і з іграми. Енергію потрібно кудись втрачати, аби не стати копією людства з мультфільму «ВАЛЛ-І».

Кожного дня нас оточує інформація щодо нових спалахів хвороби в усьому світі. Постійне слідкування за кількістю інфікованих у вашому регіоні може погано вплинути на психічне здоров’я кожного, тож медитативні техніки як ніколи раніше допоможуть уникнути напруги.