Geek.Informator.ua До сайту

Інсайд: Battlefield 6 обзаведеться бойовою перепусткою та умовно-безкоштовною королівською битвою

Battlefield 6

Чутки про наступну частину Battlefield продовжують з’являтися в мережі. Наразі інсайдер Том Гендерсон, який уже не перший раз надає інформацію про цю серію ігор, виклав нове відео, у якому розповів нові деталі проєкту.

За його даними, у гру введуть бойову перепуску. Усе стандартно — сезони, розділи і т.д. Кожен сезон триватиме 8–10 тижнів. Що цікавенького вони запропонують із цією механікою — невідомо, але навряд-чи діло піде далі, за скіни та стандартні для перепусток в іграх бонусів.

Окрім цього інсайдер заявляє, що в грі може з’явитися умовно-безкоштовний режим. Скоріш за все, це буде королівська битва. Фактично, це модель Warzone. Раніше у Battlefield 5 уже була королівська битва, але вона фанатам зовсім «не зайшла», та ще і продавалася за повну вартість гри. Тепер розробники глянули на Warzone і зрозуміли схоже, де вони схибили.

Скоріш за все, «прокинулася» EA запізно, бо конкуренція буде шаленою, та ще і всі вони вже мають чималу аудиторію. Компанії доведеться видати щось настільки оригінальне, наскільки це взагалі можна вигадати в «обмацаному» всіма кому не лінь режимі.

Крім цього в нову частину Battlefield можуть ввести ще і кросплей між консолями та PC. У будь-якому випадку, уся наведена інформація поки що не є офіційною, а тому її можна порівняти до звичайних чуток. Чекаємо на анонс, який скоріш за все може відбутися навесні цього року. Водночас реліз очікується вже восени на консолі теперішнього та попереднього покоління і PC.