Geek.Informator.ua До сайту

Ms. Marvel знайшла своїх режисерів

Ms. Marvel

Marvel нарешті знайшла постановників, які візьмуться за створення серіалу Ms. Marvel. Режисерами проєкту стали Аділь Ель Арбі (Adil El Arbi)  і Білал Фаллах (Bilall Fallah). Раніше ці двоє працювали над «Погані хлопці нажавжди». Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Компанію їм складе двократна володарка «Оскара» за «Найкращий короткометражний документальний фільм» Шармін Обейд-Чіной (Sharmeen Obaid-Chinoy). Також до команди творців приєднається Меера Менон (Meera Menon), яка брала участь у роботі над «Ходячими мерцями» та «Карателем».

Ms. Marvel перша героїня-мусульманка, яка отримала власну серію коміксів. Дебютував персонаж ще у 2013 році. Ms. Marvel, вона ж Камала Кхан – підліток пакистансько-американського походження з Нью-Джерсі. Її суперсила – це здатність змінювати форму тіла. Коли дівчина усвідомлює свою особливість, бере кодове ім’я Ms. Marvel від її кумира Керол Денверс.

Раніше Кхан вже з’явилася в анімаційних серіалах та відеоіграх всесвіту. Ходять чутки, що в майбутньому героїня може удостоїтися й повнометражного дебюту на великих екранах. Адже в 2018 році голова студії Кевін Файґі казав, що Камала може зустрітися з головними персонажами з фільмів MCU. Її поява цілком ймовірна в майбутніх екранізаціях, присвячених Капітану Марвел, яка є кумиром і наставницею дівчини.

Сценарій для серіалу писатиме Біша К. Алі (Bisha K. Ali) «Чотири весілля і похорон». Вона ж виступить і шоуранеркою проєкту.

Шоу транслюватиме Disney+. Хто гратиме головні ролі в серіалі не повідомляють. Дати початку роботи та прем’єри наразі теж невідомі.