Geek.Informator.ua До сайту

Nvidia «дала жару»: презентація нових відеокарт та графічних технологій

Nvidia

Учора пройшла презентація Nvidia, на якій компанія продемонструвала свої нові розробки, розповіла про введені технології, цінову політику та навіть показала декілька трейлерів очікуваних ігор із демонстрацією графічних можливостей. Коротко пройдемося по головним пунктам презентації та розповімо про важливі деталі.

Трейлер Cyberpunk 2077 з трасуванням променів

На презентації показали невеликий трейлер майбутньої Cyberpunk 2077. Звичайно, акцент у ньому робився на демонстрацію технології трасування променів. Хоча, порівняння з відключеною технологією, на жаль, не показали, тому залишається оцінювати тільки версію «RTX On».

Новий трейлер Call of Duty: Black Ops Cold War

Як і у випадку з попередньою грою, тут демонструються особливості графічних можливостей. Відомо, що Call of Duty: Black Ops Cold War отримає підтримку DLSS 2.0 та нової технології Reflex, яка знімає затримку між отриманням кадру та виводом його на екран.

Офіційні характеристики нових відеокарт Nvidia RTX 3080, RTX 3070 та RTX 3090 разом із ціновою політикою

Під час презентації офіційно представили нове покоління відеокарт RTX — серію 30хх. Тепер можна в деталях переглянути на технічні характеристики та ціни. Хоча, на останнє дивитися трохи боляче, але нічого з цим не зробиш…

Також є слайди із демонстрацією продуктивності нової архітектури.

Далі розповімо про ще декілька деталей, які є важливою частиною презентації: