Geek.Informator.ua До сайту

Презентація PlayStation 5: усі ігри, що нам показали

Гаррі Поттер

На вчорашній презентації PS5 розповіли багато чого, навіть дату виходу, вартість та характеристики самої консолі. Про все це ми розповіли вам в окремому матеріалі. Тепер розглянемо всі ігри, які продемонстрували під час шоу.

Final Fantasy XVI

На презентації показали великий сюжетний трейлер. Фактично, це перша нумерована частина серії з 2016-го року, коли вийшла Final Fantasy XV.

Гра буде консольним ексклюзивом PS5. Щонайменше, спочатку. Проте, кадри в трейлері записані на PC, тож можна сподіватися й на такий реліз.

7 хвилин ґеймплею Spider-Man: Miles Morales

Insomniac представили сцену, у якій Майлз втягується в конфлікт між корпорацією Roxxon та загадковою бандою у високотехнологічних костюмах.

Герой починає битву після того, як злодії викрадають у компанії якесь джерело енергії. До речі, бойові прийоми цього Павучка відрізняються від тих, якими користувався Пітер Паркер. Наприклад, Майл може стати невидимим посеред бою.

Після битви показали ще й екшн-сцену з QTE, де супергерой допомагає людям втекти з мосту, що руйнується, тримаючи його павутиною.

Гра вийде наприкінці 2020-го року на PS5 та PS4. До продажу надійде звичайне видання з можливістю оновлення до наступного покоління (50 доларів), а також видання Ultimate — до нього входить ремастер оригінальної Marvel’s Spider-Man (70 доларів).

Hogwarts Legacy — нова RPG за всесвітом Гаррі Поттера

Нарешті офіційно анонсували нову рольову гру за всесвітом відомого чарівника, про яку так давно ведеться купа балочок. Події гри розгортатимуться у 1800-ті роки в Гоґвортсі.

Головний герой — це звичайний учень школи, але в нього є якийсь давній секрет, що може просто розірвати світ чарівників. Проєкт розробляє Avalanche Software. Це буде RPG з відкритим світом, налаштовуваним головним героєм, крафтом зіллів та оновленим деревом талантів.

Гра буде доступна на обох поколіннях консолей та PC. Реліз відбудеться у 2021-му році.

Ґеймплей кампанії Call of Duty: Black Ops Cold War

У відео показали невелику сцену, де команда оперативників виконує завдання в аеропорті. Також розробники оголосили, що альфа-тестування мультиплеєру пройде на PS4 з 18 по 20 вересня.

Сюжетний трейлер Resident Evil Village

Реліз горрору запланований на 2021-й рік.

Ґеймплейний трейлер Deathloop

У відео продемонстровано, як головний герой маніпулює ситуацією на острові, аби вбити одразу дві свої цілі.

Devil May Cry V Special Edition

Перевидання буде розповсюджуватися в цифровому форматі на старті PS5. У грі покращать графіку, додадуть підтримку рейтрейсингу, та введуть деякі ґеймплейні нововведення. Наприклад, буде в грі «Турбо режим» щ прискоренням усього, що відбувається, до 1,2 від стандарту. Також з’явиться рівень складності Legendary Dark Knight і Вергілій у якості персонажа, яким можна зіграти.

Трейлер Oddworld Soulstorm

Гра буде консольним ексклюзивом PlayStation. Дати релізу проєкт поки не має, але її обіцяють оголосити в найближчий час.

Тизер-трейлер Five Nights at Freddy’s: Security Breach

Горрор буде консольним ексклюзивом PlayStation перші три місяці.

Ґеймплейний трейлер римейку Demon’s Souls

У відео показали більше двох хвилин чистого ґеймплею зі вступного рівня гри. Також можемо побачити й першого боса. Вийде римейк тільки на PS5.

Ґеймплейний трейлер Fortnite

Гра від Epic Games буде доступна на PS5 одразу зі старту консолі.

Анонс God of War: Ragnarok

Наприкінці презентації показали короткий тизер продовження гри 2018-му року. Вийде проєкт у 2021-му. Деталей поки немає, усе, що показали, це фраза «Рагнарок наближається».

Повний запис стрима