Geek.Informator.ua До сайту

Режисер «Загону самогубців» хоче показати фанатам початкову версію фільму

Загін самогубців

Новина про те, що Зак Снайдер випустить оригінальну версію «Ліги Справедливості» сколихнула Twitter. Користувачі мережі почали поширювати гештег #ReleaseThe AyerCut, вимагаючи випустити режисерську версію «Загону самогубців».

Девід Еєр привітав Снайдера, після чого опублікував ще один твіт. Він виявився досить загадковим. Режисер показав коротке відео Джокера із досить дивним підписом «Я інший. Я *** вашу думку». Шанувальники вирішили, що це натяк на можливий «еєркат» для «Загону самогубців».

Добре відомо, що фінальна версія «Загону» сильно відрізняється від тієї, яку спочатку запропонував Девід. Студія Warner Bros. брала активну участь у зйомках. Оригінальний тон та сюжетні лінії були змінені. Режисер раніше писав у своєму Twitter, що Діабло мав вижити, а не жертвувати собою, а Гарлі Квінн І Дедшот мали стати парою. Також Еєр неодноразово казав, що в оригінальній версії було більше Джокера, герой мав глибше розкриття. Мабуть, саме на це й натякає режисер у своєму твіті.

Проте, чи відбудеться реліз «еєркат» точно не відомо. Нещодавно один із фанатів написав Еєру у Twitter, що впринципі задоволений театральною версією, але хотів би побачити режисерську на екрані. На це Девід відповів, що він також «хоче», але навряд чи це можливо. Він додав, що поважає Warner Bros. і підтримує шлях, який DCU проходить під їхнім керівництвом. Тому вихід режисерської версії, можливо, так і залишиться недосяжною мрією.

Здається, що ми так ніколи й не дізнаємося, яким міг бути оригінальний «Загін самогубців». Схоже, доведеться все-таки чекати релізу версії Джеймса Ґана й дивитися, якими він бачить цих персонажів DC.