Geek.Informator.ua До сайту

Розкрите майбутнє серіалу «Люцифер»

Люцифер

Серіал «Люцифер», який переїхав із каналу Fox на Netflix, може отримати ще один сезон. Проєкт, заснований на коміксах DC, почав виходити у 2016 році і проіснував на Fox три сезони, після чого канал прийняв рішення про закриття стрічки. У цей момент на сцену увірвався Netflix, підхопивши серіал і продовживши його ще на два сезони. П’ятий сезон, який вийде на Netflix у двох частинах, стане завершенням історії.

Однак, представники сервісу ведуть переговори з Warner Bros. TV — їхнім результатом може стати потенційне продовження серіалу. Однією з причин такого рішення — популярність, яку шоу зберігає не тільки серед своїх фанатів, а й, очевидно, на самому Netflix.

Сюжет серіалу розповідає про будні Диявола, який вирішив скласти із себе повноваження наглядача Пекла й переїхав на постійне місце проживання в Лос-Анджелес. Там він почав допомагати в розслідуванні різних злочинів, паралельно розбираючись із проблемами своєї «надприродної» сім’ї.

До речі, у коміксах персонаж з’являвся в серії «Пісочна людина» Ніла Геймана, екранізацією якого, в тому числі, займається Netflix. Її шоураннером виступає Аллан Хейнберг («Чудо-жінка», «Пастка», «Анатомія пристрасті»). Точної дати виходу п’ятого сезону «Люцифера» поки немає.