Geek.Informator.ua До сайту

Розробники перетворили PUBG на фентезі

PUBG main

PUBG corporation додала в Playerunknown’s Battlegrounds новий режим під назвою «Королівська фентезі-битва». Він повністю змінює принцип гри, і перетворює більш-менш реалістичний симулятор виживання в умовах війни за життя у фактично фентезі-RPG. Проте, звичайна гра нікуди не дінеться, а цей івент стане лише окремою кнопкою під час вибору принципу виживання.

Давайте швидко розглянемо основні нововведення режиму:

Тепер пропонуємо поринути в цей магічний світ більш детально.

Початок гри (основні правила)

Класи

У цьому режимі всього чотири класи:

Предмети і крафтінг

Більше ніяких бронежилетів та касок. Предмети тепер зводяться до зброї, аксесуарів, бустів, предметів лікування та матеріалів для крафту. З’являються слоти для кілець та амулетів, які можна покращувати разом зі зброєю. Якщо ви наведете мишу на будь-який зі своїх предметів, то побачите, які саме матеріали вам потрібно знайти. Для крафту достатньо зібрати необхідну кількість предметів та клацнути по ним правою кнопкою миші.

Максимальний рівень спорядження — п’ятий. Для того, аби покращити зброю чи прикрасу до такого рівня потрібен деякий цирконій. Його дуже важко знайти на карті, проте він завжди є в айрдропах. До речі, сундуки з неба падатимуть значно частіше, і всі вони відображатимуться на карті в усіх гравців. Персонаж, що почне оглядати такий сундук, стає невразливим на 30 секунд.

Місії та магазин

Якщо хочете більше подробиць про цей режим, то завітайте на офіційний сайт PUBG Corporation. Не важко здогадатися, що це все приурочено до 1-го квітня. Івент триватиме з цього самого дня до 8-го квітня.