Geek.Informator.ua До сайту

Що, якби в «Гаррі Поттері» не було магії, а тільки море вогнепальної зброї?

Чи можете ви уявити «Гаррі Поттера» без магії? Команда ентузіастів з каналу Harry Potter With Guns змогла. Вона також вирішила, що всі надприродні функції без проблем зможе виконувати вогнепальна зброя. У всіх героїв з’явився цілий арсенал!

Взагалі-то, мети у такого дивного проекту доволі благодійні. Автори каналу не просто для забавки підмінили в першій частині серії фільмів всю магію на зброю, а хочуть звернути цими діями увагу глядачів на доволі важливі речі.

По-перше, вони намагаються натякнути на те, наскільки ж сильно полюбляють в Голлівуді використовувати в своїх фільмах вогнепальну зброю. Окрім цього команда ентузіастів нагадує про те, наскільки просто зараз дістати зброю будь-кому, перетворюючи доволі добрі моменти картини на стрілянину та вбивства. Автори кажуть, що таке перетворення фільму зайняло в них пам’ять років.

Творці виклали фінальний трейлер свого проекту, який ми показали вище. Повну версію можна знайти на їхньому сайті. Там також пропонується і інструкція щодо того, як допомогти протидіяти насильству з використанням вогнепальної зброї.