Geek.Informator.ua До сайту

Щось пішло не так: WWE 2K20 стала збірником лагів та багів

WWE 2K20

Симулятор реслінгу WWE 2K20 вийшов на ПК, PS4 та Xbox One 22 жовтня. Його зустріли бурними… ні, не оваціями. Гравці були розгнівані величезною кількістю проблем, а на адресу розробників посипалися критичні відгуки, скарги, та вимоги на кшталт «поверніть мої гроші».

На більшості платформ WWE 2K20 отримала негативні відгуки. На Metacritic гра має 38 балів зі 100 можливих. Користувачі залишили 71 відгук, 60 з яких — негативні.

Причиною такої реакції стали численні баги та проблеми з оптимізацією. У деяких випадках це стосувалося лише косметичних недоліків. Наприклад, у персонажа око могло опинитися не зовсім на своєму місці. Але, все ж таки, найбільший дискомфорт спричинили випадки повного зависання та застрягання персонажів у канатах рингу, підлозі і т.д.

Нещодавно компанія 2К нарешті відреагувала на скарги. Відповідь була досить короткою та «інформативною». Вони пообіцяли все виправити у найближчий час. Як-то кажуть: «потерпіть ще трошки».

Перший патч з виправленнями, який має впоратися з найбільш критичними моментами, вийде вже за 2 тижні. Інші помилки будуть виправляти згодом. Правда, проблем настільки багато, що, напевно, легше вже було б зробити нову гру, ніж все це виправляти.