Geek.Informator.ua До сайту

Як Генрі Кевілл проводить час у період самоізоляції

 

Відомо, що Генрі Кевілл — це актор, який досить гарно знайомий з ігровою та ґік індустрією. Тому йому точно є чим зайнятися під час всесвітнього карантину, але він вирішив згадати своє старе хобі та почав розмальовувати мініатюри від Games Workshop.

Про це актор повідомив у своєму офіційному Instagram-акаунті наступним чином:

Я вирішив відточити деякі старі навички і спробувати розвинути нові. Все-таки цей час переродження. Як можете бачити, це маленький шолом. Розфарбування мініатюр — одне з тих хобі, якими я захоплююся майже все життя. Я постійно стежу за темою, але останнім часом мало брав участь сам. Складно описати, скільки лора побудувала Games Workshop, яку ми ще називаємо пластиковим креком. Читання їх робіт завжди викликало в мені захват. Так що якщо раніше ви заперечували, що я ґік, то тепер вам від цього не сховатися.

Генрі Кевілл також зазначив, що на фото можна помітити які саме навички наразі він відточує. Там дійсно можна побачити який-то текст, що зовсім не розібрати. Також Генрі Кевілл подякував працівникам медичної сфери за їхню мужність та протидію коронавірусу Covid 19. Пожартувати актор також не забув:

Якщо на фото видно обидві руки, як він його зробив?». Нові навички, друзі, нові навички.