Geek.Informator.ua До сайту

Злиті досягнення Marvelʼs Avengers розкрили особистість головного злодія майбутньої гри

Месники

Сайт Exophase оприлюднив список досягнень гри Marvelʼs Avengers. Мова йде не тільки про банальні «ачівки», типу «вбийте 100 ворогів», чи «відкрийте 100 ящиків», але і про деякі сюжетні пункти. Таким чином, з отриманих даних уже можна побудувати таку-собі картину подій у гру.

Перш за все, стає зрозумілим, що в кінці сюжету герої потраплять на космічну станцію організації AIM (головних злодіїв проєкту). Там потрібно буде врятувати Капітана Америку, якого на початку всі вважатимуть загиблим. Далі гравців очікує битва з інопланетною расою Крі.

Головне, що в досягненнях також говориться про перемогу над головним ворогом Marvelʼs Avengers — МОДОК (Мобільний Організм Для Організації Катастроф). У коміксах він був технічним спеціалістом згаданої організації. Він переніс чимало мутацій, через що став справжнім генієм, але з величезним мозком. Буквально. Йому через це навіть спеціальний екзокостюм довелося зробити.

Крім іншого в досягненнях також можна знайти завдання «відшукайте Химеру». Рано казати, про що саме йдеться, але в коміксах Marvel є мутант із таким ім’ям, і вона випускає драконоподібні заряди ектоплазми.

Не дивлячись на все це, варто пам’ятати, що гра вийде тільки 4 вересня цього року, тому розробники можуть встигнути ще змінити багато деталей.