Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Уся сім’я Двейна (Скелі) Джонсона підхопила коронавірус

Актор розповів про те, як захворювання стало одною з найскладніших речей, з якими він зустрічався в житті.

Двейн Джонсон

Двейн Джонсон на своїй сторінці в Instagram розповів про те, що він разом із дружиною та дітьми (двох та чотирьох років) отримали позитивний тест на коронавірус. Відбулося це близько трьох тижнів тому. За словами актора, вони мали доволі серйозні симптоми, проте після того, як вони весь цей час лікувалися, то почувають себе вже значно краще.

На відео Двейн розповів, що ця ситуація було однією з найскладніших речей у його житті. Те ж саме відчували й інші члени родини.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Stay disciplined. Boost your immune system. Commit to wellness. Wear your mask. Protect your family. Be strict about having people over your house or gatherings. Stay positive. And care for your fellow human beings. Stay healthy, my friends. DJ 🖤 #controlthecontrollables

Допис, поширений therock (@therock)

Я б хотів, щоби позитивний тест був тільки в мене, але заразилася вся моя сім’я, і це було справжнім ударом для мене. Однак я радий повідомити, що в нас усе добре. Ми вже на іншій стороні. Ми більше не заразні, і, слава Богу, ми здорові.

Двейн Джонсон

Актор каже, що заразилися вони від близьких друзів, що й самі тоді не підозрювали про наявність у себе хвороби. Джонсон закликає дотримуватися заходів безпеки та носити маски. Окремо він повідомив, що всі, хто збираються його відвідати вдома, мають тепер спочатку пройти тест на коронавірус.