Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Нові «накрутки» у Warzone? Ще одна зброя почала наносити більше шкоди зі скіном

Знову починаємо будувати теорії змови з ціллю втстановлення режиму pay-to-win?

Warzone

Нещодавно для Warzone вийшов патч, який мав збалансувати потужну зброю в грі, типу DMR 14 та подвійних Diamatti. Проте, коли балансується одне, то десь має «вилізти» щось інше. Так і сталося. Хоча, тут розробники просто забули додати відповідні зміни (або ж навмисно залишили, аби дати користувачам новий привід витратити грошенят на скіни, хто знає).

Справа в тому, що патч послаблював MAC-10, але версія цього пістолета-кулемета зі скіном Gallantry залишилася на тому ж рівні шкоди, що й був. Таким чином, власники цього косметичного предмету значно випереджали супротивників з аналогічною зброєю, але без скіну.

Про цю ситуацію розповів блогер JGOD, який показав різницю характеристик між звичайним варіантом MAC-10 та з його версією зі скіном Gallantry. Він, до речі, відкривається на 95 рівні бойової перепустки. Цікаво, що побачити різницю ви зможете тільки під час гри, оскільки в описі все збігається не на користь реальності.

Розробники поки ніяк не коментують ситуацію. У будь-якому випадку, це вже не вперше, коли зброя зі скіном наносить більше шкоди, ніж без нього. До цього в таку ситуацію потрапила гвинтівка М14 EBR. Тоді отримати «буст» шкоди можна було з платним скіном Line Breaker. Ну, цього разу хоч просто прокачати перепустку можна.