Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

ЗМІ: Джейсон Момоа може озвучити Наклза в сиквелі «Соніка»

Схоже, продовження «Соніка» намагається зібрати найпопулярніших персонажів франшизи, та ще й непоганий склад акторів озвучення.

Джейсон Момоа

Інсайдери повідомили, що студія Paramount Pictures запросила для озвучення Наклза Джейсона Момоа. За цими ж інсайдами, червона єхидна має відіграти важливу роль у сиквелі Соніка, тому студія й зацікавлена в тому, аби його голосом став саме Джейсон.

Сам персонаж є дуже упертим та довірливим, і більшість проблем звик вирішувати за допомогою бійки. Вважає охорону Верховного Смарагду метою всього свого життя. Він є одним із друзів синього їжака, хоча неодноразово в них були бійки. Однак, актор поки не вирішив, чи візьметься він за цю роль. Наразі ніяких коментарів від Paramount Pictures та Джейсона стосовно цієї інформації немає.

Тож тепер залишається чекати його відповіді. За попередньою інформацією, робота над «Соніком» має розпочатися вже в травні, тому в актора не так і багато часу щоби щось вирішити. Якщо він погодиться, то роль Наклза стане його першим великим досвідом надання голосу персонажам. Раніше Джейсон Момоа приймав участь в озвучуванні Аквамена для «Лего фільму».