Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Новини

Новий Cybertruck від Ілона Маска вже скоро з’явиться в GTA 5

Тут повинен був бути жарт про «Як тобі таке, Ілон Макс», але він уже всім набрид.

Cybertruck

Як ми вже розповідали раніше, Ілон Маск представив свій новий пікап Сybertruck. Також він зізнався, що саме відеоігри надихнули його на створення такого автомобіля. Що ж, ігри надихнули, отже вони й мають першими тестувати новинку від винахідника.

Уже немало ентузіастів почали створювати моди для Grand Theft Auto V, які вводять у гру нову машину Ілона. Краще за все це вийшло в модерів Elite Rejects та Fred Walkthrough. Демонстрації своїх робіт вони виклали на YouTube.

Зараз є дві версії Сybertruck у GTA 5: спрощена та деталізована. На першому відео показаний базовий варіант. Його можна описати як «мінімум полігонів та мінімум функціоналу». Хоча, для такої машини багато полігонів не знадобилося й  у реальному житті.

На другому записі представлений складніший варіант віртуальної копії машини. На ньому додані працюючі фари, більш плавний корпус та додаткові елементи дизайну.

Модери ще не викладали свої роботи у вільний доступ. Деякі деталі ще на стадії доопрацьовування, тому охочим проїхатися віртуальними локаціями на новому пікапі від Ілона Маска варто ще трохи почекати.