Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Генк Азаріа більше не озвучуватиме Апу в «Сімпсонах»: що буде з персонажем

Вважається, що таке рішення пов’язане зі скандалом навколо Апу.

Сімпсони

Під час інтерв’ю для порталу /Film Генк Азаріа, який довгі роки був оригінальним голосом індійця Апу в мультсеріалі «Сімпсони», розповів про припинення своєї роботи над проєктом. За його словами, рішення приймалося одностайно з усіма творцями картини.

Що стосується самого героя, то тут рішення поки що ніхто не приймав. Ніякого натяку на те, що його не буде в наступних сезонах немає. Вірогідно, що його просто озвучить інший актор.

Що вони будуть робити з персонажем — їхня справа. Це залежить тільки від авторів, і поки що вони не визначилися. Ми домовилися тільки про те, що озвучувати його я більше не буду. Обговорювали це ми всі разом і погодилися, що це кращий варіант. Нам здається, що це правильне рішення.

Генк Азаріа

ЗМІ вважають, що основною причиною таких змін є скандал навколо Апу. У 2017-му році комік Гарі Кондаболу випустив документальний фільм під назвою «Проблема з Апу». Там він висловив думку, що карикатурний образ персонажу нав’язує деякі стереотипи щодо індійців.

Пізніше, на фестивалі D23 Expo у 2019-му році, творець «Сімпсонів» Метт Ґрейнінґ заявив, що прибирати Апу з проєкту ніхто не збирається. Іншої інформації щодо персонажу досі не надходило.