Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Краш-тест флагмана Samsung Galaxy S20 Ultra: на що здатен смартфон

Пристрій випробували вогнем, ножом та силою.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Ютубер Зак Нельсон, що займається відомим каналом JerryRigEverything, влаштував краш-тест нового смартфону Samsung Galaxy S20 Ultra. Його представили разом з усією лінійкою S20 приблизно місяць тому. Випробування проводилися в умовах постійного дряпання, згинання та підпалювання.

Окрім іншого блогер також зняв кришку смартфону та продемонстрував, як розташовані всі нутрощі, і розповів про переваги такої конструкції. Дисплей пристрою захищає скло Gorilla Glass шостого покоління. Його стійкість до подряпин заслуговує на похвалу. Скоріш за все, ключі в кишені не зможуть подряпати екран телефону.

Випробування вогнем смартфон також витримав, як і спробу його зігнути. Звичайно, приклавши більше сили, зламати його таки вдалося б, але так можна сказати про будь-який пристрій, а тут головне, аби він міг витримати подібне навантаження в реальних умовах.

Вердикт блогера наступний: Samsung Galaxy S20 Ultra успішно пройшов тести на міцність. Хоча, не завадило б його перевірити ще й водою, але це буде пізніше.