Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

«Серйозні та надійні»: Acer запускає лінійку надійних ноутбуків і планшетів Enduro

Схоже, знайшли ідеальний вибір для фахівців промисловості, івент-менеджемнту та просто любителів активного відпочинку.

Acer запускає Enduro — нову лінійку надійних ноутбуків і планшетів, спеціально розроблених для забезпечення безперебійної продуктивної роботи та зручного транспортування. Такі властивості пристроїв високо оцінять фахівці, що працюють у складних польових умовах. Працівники служб оперативного реагування та промисловості отримають з Acer Enduro N7 надійного помічника, а івент-менеджери та любителі активного відпочинку оцінять тонкий і легкий, однак надійний Enduro N3. Доступна також серія планшетів Enduro для застосування в роздрібній торгівлі, на складах і в промисловості.

Ноутбук Acer Enduro N7

Цей пристрій забезпечить фахівців на робочих місцях найкращою надійністю та комфортністю. Його корпус розроблено з амортизуючих матеріалів. Пристрій сертифіковано за стандартами MIL-810G та IP65, що гарантує його стійкість до падіння на тверду поверхню, а також водо- та пиленепроникність.

Використовувати пристрій можна як у спеку, так і в мороз. Пропонуємо оцінити його характеристики та «фішки»:

  • 14-дюймовий екран FHD із яскравістю 700 ніт, що забезпечує чудову видимість як у приміщеннях, так і поза їх межами;
  • Два акумуляторами: один із можливістю гарячої заміни, що забезпечує 10 годин роботи, а також вбудований мостовий акумулятор.
  • Чотириядерний процесор Intel® Core™ i5 8-го покоління;
  • довірений платформенний модуль (TPM) 2.0, що на апаратному рівні перевіряє наявність ознак втручання під час запуску;
  • програмний пакет Acer Enduro Manageability Suite (AEMS, що допомагає захистити пристрій, спрощуючи розгортання служб або налаштування системи на багатьох пристроях;
  • Датчик сканування відбитків пальців підвищує безпеку входу до системи за допомогою технології Windows Hello.

Ноутбук Acer Enduro N3

Це потужний ноутбук, орієнтований на баланс між витривалістю й портативністю, що робить його ідеальним для користувачів, які переміщуються між кількома робочими майданчиками, — архітекторів, інспекторів проєктів, менеджерів подій, персоналу сільськогосподарського виробництва чи просто любителів активності на повітрі.

Цей пристрій також може похизуватися сертифікацію за стандартами MIL-STD 810G та IP53, що гарантує його ударостійкість та захист від води. Водночас він має легкий та тонкий корпус, що робить його максимально комфортним.

  • корпус завтовшки 24,85 мм (0,98 дюйма) та вага 1,985 кг (4,37 фунта);
  • дисплей захищено від води склом Corning® Gorilla® Glass;
  • для виведення тепла застосовується унікальний водостійкий вентилятор Aquafan™;
  • безпека: дискретний довірений платформенний модуль, AEMS і захист жорстких дисків паролем;
  • 13 годин роботи пристрою від акумулятора без втрати швидкості;
  • процесор Intel Core i7 10-го покоління;
  • ОЗП DDR4 на 32 ГБ;
  • дискретна відеокарта NVIDIA® GeForce® MX230;
  • SSD-диск PCle NVMe 3-го покоління обсягом512 ГБ.

Програмний пакет Acer Enduro Management Suite (AEMS)

Acer Enduro Management Suite (AEMS) — система, розроблена для спрощеного керування великою кількістю пристроїв, що допомагає підтримувати захист для наявних пристроїв і прискорює процес підготовки нових до роботи. Консоль AEMS дає змогу менеджеру віддалено взаємодіяти з пристроями, що підтримують AEMS, такими способами.

  • Програмовані фізичні клавіші. Планшети й ноутбуки з підтримкою AEMS містять фізичні клавіші, розміщені поруч із кнопкою живлення, одне натискання яких автоматично запускає визначену програму.
  • Контроль вводу-виводу. Надає можливість віддалено вмикати й вимикати доступ до портів вводу-виводу4. Також можна вмикати й вимикати камери та сканери штрих-кодів.
  • Монітор пристроїв. Виводить і експортує інформацію щодо всіх керованих пристроїв, зокрема відомості про систему, обладнання, ПЗ та застосовані оперативні виправлення для кожного окремого пристрою.
  • Віддалене розгортання. Будь-які необхідні програми, зміни в BIOS чи оновлення Windows можна передати на пристрій і розгорнути віддалено.

Надійний планшет Acer Enduro T5

Це надійний 10-дюймовий планшет на платформі Windows, що має зміцнений корпус і призначений для тривалої роботи в екстремальних умовах. Його акумулятор забезпечує безперебійну роботу пристрою протягом 10 годин2 і може бути замінений без шкоди для функціонування пристрою, а процесор Intel Core m3 7-го покоління гарантує ту потужність, якої потребують працівники сфери логістики та промисловості.

Також пристрій підтримує сертифікацію MIL-STD 810G та IP65 і пакет AEMS. Для розширення функціональності та мобільності планшета Enduro T5 пропонуються такі аксесуари, як док-станції, ручки для транспортування, звичайні та 4-точкові плечові ремені, автомобільні зарядні пристрої та тримачі для автомобіля.

Надійні планшети Acer Enduro T1

Це універсальний надійний 10-дюймовий планшет з ОС Windows, який може використовуватися як 10,1-дюймовий ноутбук (клавіатуру слід придбати окремо). Оскільки пристрій сертифіковано за стандартами MIL-STD 810G4 та IP54, а також оснащено процесором Intel Celeron і картою пам’яті eMMC на 64 ГБ, він ідеально придатний для роботи в дорозі. Із Enduro T1 також можна працювати в рукавицях.

Acer Enduro T1 (ET108–11A) — компактний і надійний 8-дюймовий планшет з ОС Android, розроблений спеціально для працівників роздрібної торгівлі із застосуванням інноваційних технологій, складів і промислових виробництв. Цей пристрій, сертифікований за стандартами MIL-STD 810G5 та IP54, також підтримує підключення додаткових аксесуарів і програмованих клавіш, завдяки яким його можна адаптувати до особливих умов роботи. Із Enduro T1 також можна працювати в рукавицях.

Партнерський матеріал
Acer Україна