Geek.Informator.ua До сайту

Актор, що грав у трьох із чотирьох частинах фільму «Астрал» тепер власноруч зніме п’яту картину цієї серії

Астрал

Події нового фільму розгортатимуться за 10 років після «Астралу 4». Сюжет розвиватиметься навколо одного з головних героїв найпершого фільму серії — Далтоне Ламберте. Він ще з дитинства вміє потрапляти в інший світ — Астрал.

Сценарій до нової частини напише Скотт Тімс («Помилки минулого»). Він узяв за основу історію, яку вигадав Лі Воннелл — один із творців оригінального «Астралу».

Крісло режисера займе власне Патрік Вілсон, який встиг зіграти майже у всіх частинах цієї серії, окрім третьої. Він також з’являвся в «Заклятті», «Кістковому томагавку», «Хранителях» і т.д. Окрім цього він ще й сам буде грати в п’ятій частині — повернеться до ролі Джоша Ламберта, батька Далтона.

Продюсерами майбутньої картини стануть голова Blumhouse Джейсон Блум, Джеймс Ван та Лі Воннел. Прокатом займатиметься Sony Pictures.

Нагадаємо, що оригінальний «Астрал» вийшов ще у 2010-му році. Картина вийшла доволі моторошною та загадковою, тож якщо ви якось пропустили її повз себе, то радимо подивитися фільм у професійній українській озвучці та в хорошій якості на сайті UAKino. Тут ви можете знайти всі частини серії, та ще купу культових та абсолютно нових фільмів. Усе це для вас абсолютно безкоштовно!