Geek.Informator.ua До сайту

Анонсовано новий люксовий iPhone 12 Pro Musk be on Mars

Ілон Маск

Компанія Caviar представила майбутній iPhone «люксової» версії. Він присвячений компанії SpaceX, Ілону Маску та нещодавньому запуску ракети Crew Dragon у космос разом із людьми на борту.

Новинка отримала назву iPhone 12 Pro Musk be on Mars. З назви зрозуміло, що базуватиметься пристрій на новій моделі смартфону від Apple, проте його ще навіть не представили офіційно. Хоча, кого це хвилює.

У будь-якому випадку, модель робитиме акцент на дизайні та унікальним матеріалам. На задній кришці буде об’ємний малюнок ракети та космосу, а також внизу буде красуватися особистий підпис Ілона Маска. Водночас у корпус вмонтовано невеликий шматок із того самого Crew Dragon, який не так давно тільки повернувся з космосу разом з астронавтами.

Сам корпус зроблять із титану, а малюнок додадуть за допомогою лазерного гравіювання. Партія буде дуже лімітованою, і складатиметься з усього 19 екземплярів. iPhone 12 Pro Musk be on Mars на 128 ГБ коштуватиме 4 990 доларів. Версія з трохи більшою потужністю обійдеться в 5 450 доларів.