Geek.Informator.ua До сайту

Автор «God of War» розкритикував ґеймера за прояв расизму

Нещодавно один із користувачів Twitter під нікнеймом Dave опублікував відеозвернення до розробників, які підтримують Black Lives Matter рух. У ролику ґеймер задає делікатні питання та висловлює свою думку щодо компаній-розробників, які підтримують прояви безладу та мародерства, котрі прикривають політичною течією.

Ось, як саме Dave пояснює свою позицію щодо ситуації в США:

Я говорив про це протягом декількох років, і події останнього тижня показали важливість теми. Я більше не можу в здоровому глузді підтримувати ігрові компанії, які ненавидять таких як я й хочуть моєї смерті. Я більше ніколи не куплю ігрову консоль. Якого біса я маю платити шматкам лайна, які виступають проти білих, і хочуть побачити мене мертвим? Це вирішено. Мені 37 років. Я грав і підтримував ігрові компанії скільки себе пам’ятаю.

Навіщо мені давати вам хоча б ще один цент, коли ви просуваєте неправдиві висловлювання й підтримуєте агресивних і протестуючих мародерів? Вони ховаються за ідеєю справжнього політичного руху. Але вони звичайні злочинці. З мене досить. Теперь у мене відібрали улюблену справу, яка приносила хоча б трохи задоволення. Усе тому, що вам знадобилося виступити проти білих і мого народу.

З мене досить, йдіть лісом!

Реакція на таке відеозвернення не змусила на себе довго чекати. Відповідь надав не абихто, а сам Корі Барлоґ, один з авторів відомої «God of War». Корі досить коротко відповів розлюченому ґеймеру написавши:

Якщо ви дійсно роздратовані через нашу віру в рівність, то бувайте. Ніхто за вами сумувати не буде.

Як і очікувалося, аудиторія сторінки Берлога цілком підтримала розробника. Також у коментарях прихильники цікавилися, які саме компанії можна вважати «антібілими» та звернули увагу Корі на те, що свої погляди автор відео висловлює не вперше.