Geek.Informator.ua До сайту

Бойова перепустка десятого The International за Dota 2 уже в продажі

Бойова перепустка

Valve оголосила про початок продажу бойової перепустки для десятого The International за DOTA 2. Його вартість залежить від того, чи бажаєте ви спробувати власноруч «прокачувати» його, чи ж хочете скоротити свій шлях. Компендіум 1-го рівня коштуватиме вам 273 гривні, одразу 50-го рівня — 800 гривень, а 100-го рівня — 1 230 гривень.

Як і завжди, 25 % від продажів перепустки йдуть у призовий фонд турніру. На даний момент він складає 6 млн 376 тис доларів. Власники перепустки зможуть створювати гільдії, які будуть разом виконувати групові завдання, брати участь у бойових змаганнях та виконувати «замовлення на вбивства» для отримання бойових балів.

Окрім цього компендіум дає доступ до внутрішньоігрового івенту, спеціальних міні-ігор під час паузи, особливого ландшафту, двох нових особистостей для Pudge та Anti-Mage, трьом «Арканам» для Wraith King, Queen of Pain та Windranger і ще багато іншого. Звичайно, усе це доступно тільки на різних рівнях перепустки.

У Valve нагадують, що продавати Immortal-предмети з компендіуму користувачі зможуть тільки після завершення сезону бойової перепустки наступного року. Проте, усі предмети можна подарувати один раз.