Geek.Informator.ua До сайту

Еванджелін Ліллі вибачилася за свій пост щодо коронавірусу

Декілька днів тому Еванджелін Ліллі, зірка фільмів «Людина-мураха» та «Месники», у своєму офіційному Instagram-акаунті опублікувала пост, у якому показала як везе своїх дітей на тренування всупереч світовому карантину. Публікація стрімко почала набирати негативні коментарі, а Софі Тернер навіть публічно розкритикувала акторку.

Наразі Еванджелін Ліллі вирішила вибачитися перед усіма за свій минулий пост. Вона зазначає, що на момент поїздки з дітьми було заборонено масові заходи більш ніж 250 осіб, чого вона дотримувалася. За словами акторки, з 18 березня вона та вся її родина перебувають у соціальній ізоляції та дотримуються всіх необхідних заходів безпеки.

Я хочу принести свої щирі й сердечні вибачення за проявлену в попередньому пості нечутливість по відношенню до страждань і страхів, які захопили світ через Covid-19. Особливо я безпосередньо хочу вибачитися перед тими, кого більше за інших торкнулася пандемія. Я ніколи не хотіла заподіяти вам біль. Коли я писала цей пост 10 днів тому, я хотіла привнести трохи спокою в загальну істерію. Зараз я розумію, що проектували свої власні страхи на настільки страшну і травматичну ситуацію.

Акторка додала, що вважає свої попередні висловлювання щодо Covid-19 «зарозумілими та зневажливими».