Geek.Informator.ua До сайту

Фестиваль «халяви»: одразу декілька ігор ви можете забрати безкоштовно вже сьогодні!

Ігри

Знову ми вирішили віднайти для вас трохи «халявного» контенту, що можна забрати собі раз і назавжди, не витративши при цьому жодної копійки. Приємно, чи не так? Не будемо гаяти час, і подивимося, що ми маємо.

Сьогодні ми вже писали про те, що в Steam можна отримати до своєї бібліотеки назавжди Nephise Begins та Simple Story — Alex. На цьому майданчик не завершив свій марафон, а пропонує ще один проєкт, що ви можете забрати для себе навічно!

Project Mercury

Це такий-собі піксельний екшн, що відправляє ґеймерів у майбутнє. Там їм доведеться знищити дев’ять босів, аби врятувати світ. За вісім рівнів, які ви будете проходити, ви встигнете протестувати різну футуристичну зброю та крутий байк. Встигнути забрати потрібно до 9-го квітня, а зробити це можна прямо тут.

Не забуваємо і про Epic Games Store! Уже сьогодні ввечері закінчується роздача Watch Dogs та The Stanley Parable, і на заміну приходять інші дві гри. Що на нас чекає?

Figment

Це динамічна пригодницька гра, у якій потрібно досліджувати деякий незвичайний світ, що зроблений явно з гумором.

Tormentor x Punisher

Це божевільний, кривавий, жорстокий, піксельний шутер із видом зверху. У гравця лише одна ціль — знищувати купу демонів на невеликій арені. Якщо починається все з купки ворогів, то закінчується божевільним кривавим місивом. Проте варто бути обережним, адже головного персонажа вбити так же легко, як і цих демонів.

Окрім повної «халяви» не будемо забувати і про «халяву» тимчасову. Зараз у Steam можна скористатися акцією «безкоштовні вихідні» одразу для п’яти ігор. Деякі з них, можливо, вам незнайомі, а от про інші ви точно хоч раз, та чули. Отже, пропонуємо вам цей список:

У BattleBlock Theater та Pit People безкоштовно можна грати наступні 6 днів. Приведений у списку нижче них проєкт доступний безоплатно тільки 3 дні. Безкоштовний доступ до останніх двох ігор триватиме до 30-го березня.