Geek.Informator.ua До сайту

Генрі Кевілл описав свій «ґеймерський барліг»

На сьогодні відомо, що Генрі Кевілл затятий гравець. Саме за допомогою серії відеоігор про Відьмака він готувався до зйомок в однойменному серіалі від Netflix. В інтерв’ю з Річардом Айзеном, яке має назву «Що знаходиться в ґеймерському барлозі Генрі Кевілла», актор описав його устаткування.

Я не маю «ґеймерського барлогу», зате у мене є маленький мювз будинок у Лондоні.  Мювз – це приміщення схоже на стару конюшню, яке з роками перетворили на будинок. Він невеликий. Тож мій комп’ютер знаходиться у дуже маленькій житловій кімнаті в самому кінці. Ось і все, нічого особливого.

Описав місце для відпочинку Генрі.

Це може дещо спантеличити, адже Кевілл зірка Голівуду з достатніми статками для встановлення хоч шести моніторів, обвішати ввесь будинок LED-освітленням і все в такому дусі. Мінімалістичний дизайн говорить про його бажання просто пограти, а не заморочуватися щодо умов.

Далі у відеоролику Кевіл розповідає, що грає в ігри тільки на ПК і він великий фанат серії Total War. Окрім того, актору довподоби World of Warcraft та Overwatch. Що стосується про-гравців – він їх майже ніколи не дивиться.

У ці дні я ледве встигаю пограти самостійно, тож якщо б ще дивився про-гравців – втрачав би час для ігор.

Генрі Кевілл.