Geek.Informator.ua До сайту

Коронавірус дістався до виконавця однієї з головних ролей серіалу «Гра престолів»

коронавірус

Коронавірус продовжує вражати відомих особистостей. Ми вже розповідали про те, що він дістався до акторів Тома Генкса та Ольги Куриленко. Буквально вчора ввечері про такий діагноз повідомив Крістофер Гів’ю. До цього він грав Тормунда в серіалі «Гра престолів», а нещодавно приєднався до касту «Відьмака». Можливо, саме через цю ситуацію зйомки серіалу довелося відкласти.

За словами Крістофера, зараз він відчуває тільки симптоми легкої застуди. Він зі своєю сім’єю залишиться на карантині на деякий час. Також актор закликав усіх бути обережними та не допустити розповсюдження хвороби.

Майже водночас на своїй сторінці в Twitter про зараження коронавірусом повідомив виконавець головної ролі в серіалі «Лютер» Ідріс Ельба. За його словами, симптомів у нього поки що немає, але перевіритися він вирішив самостійно. Результат тесту опинився позитивним.

За його словами, самоізоляцію він почав завчасно, адже до цього мав контакт із хворою людиною. Актор також нагадав своїм прихильникам про необхідні заходи безпеки, і закликав не нехтувати ними.

Автор: Андрій Крутаков