Geek.Informator.ua До сайту

«Ліга справедливості» Снайдера, «Ґодзілла проти Конґа» та багато іншого!

кіно

Цього року весна починається з чималої кількості крутих довгоочікуваних прем’єр. Схоже, повний метр починає оговтуватися від пандемії, та потроху набирає оберти.

Звичайно, вивчаємо заплановані прем’єри з острахом та надією, що нічого в останній момент не відкладуть!

4 березня — «Рая та останній дракон»

Disney виводить свою нову повнометражну анімаційну роботу. Відважна дівчина Рая разом зі своїм супутником Тук-Тук має покинути свою домівку, королівство Кумандра, аби відправитися на пошуки останнього у світі дракона. З його допомогою вона сподівається відродити надію на перемогу над сильним ворогом.

4 березня — «Нереальний КОПець»

Вітчизняний фільм розповість про те, як президент України наказав усім чиновникам повернути дітей із-за кордону, та влаштовувати їх вчитися та працювати в рідній країні. Начальник поліції відкликає з Америки сина, та влаштовує його патрульним. Хлопець, що вмів до цього тільки витрачати гроші, вимушений прибути під командування сурового лейтенанта, який має підготувати його до поліцейського чемпіонату всього за місяць.

4 березня — «Boss Level: Врятувати колишню»

Колишній агент спецназу Рой уже втомився від стрілянини та вибухів. Його вже сотню разів вбивали, але він постійно прокидається того ж ранку, через петлю часу, у яку він потрапив. Невідомо, чому так трапилося, та як йому врятуватися з цієї ситуації, але він продовжує спроби, аби він міг врятувати свою родину та себе.

11 березня — «Біжи, ховайся, бий»

17-річна Зої потрапляє до школи, що захоплюють школярі-терористи. Вони примушують заручників транслювати все, що відбувається. Зої вимушена боротися за життя проти групи стрільців, і вона вирішує не миритися з тим, що відбувається, а відстоювати свою свободу.

11 березня — «Асоціальна мережа»

У світі з’явився невідомий злочинець, що створив власний «Амазон» у Даркнеті. Злочинці зі всього світу користувалися його послугами для купівлі грошей, наркотиків підробки документів тощо. Здавалося, з його можливостями та заробленими грошима, його можна вважати невразливим. Проте, навіть для нього знайшовся гідний ворог, що кинув йому виклик.

11 березня — «Королева Марія»

Марія є дитиною двох маймогутніших сімей Європи. Вона могла стати королевою Великої Британії, але під тиском матері виходить заміє за румунського кронприца Фердинанда. Навколо постійні скандали та інтриги, а в 1916-му Румунія ще і вступила в Першу світову на боці Антанти, прагнучі нових територій.

11 березня — «Усі святі Ньюарка»

У 1960-му в Ньюарку, штаті Нью-Джерсі, стрімко почав зростати відсоток населення афроамериканського походження. Це не дуже влаштувало місцевих італійських авторитетів, що призвело до збройних конфліктів.

18 березня — «Код: Залізна кора»

Британський бізнесмен і шпигун часів Холодної війни Гревілл Вінн та його російське джерело Олег Пеньковський із кодовим ім’ям Залізна кора разом намагаються покласти край Карибській кризі.

18 березня — «Антон і червона химера»

Південь України, 1920 рік. Починається експропріація та великий терор України більшовиками перед першою хвилею голодомору. Маленькі хлопчаки Антон і Яша стали свідками збройного повстання селян проти більшовиків. Події навколо себе вони сприймають як цікаву гру і їхню дружбу не зможуть зруйнувати ані червона химера російської революції, ані все криваве ХХ століття.

18 березня — «Трафік»

Наркоторговець організовує операцію по контрабанді фентанілу між Канадою і США, архітектор, який видужує від оксиконтинової залежності, шукає правду про причетність свого сина до наркосвіту, а університетський професор бореться з несподіваними одкровеннями про свого роботодавця — впливову фармацевтичну компанію, що виводить на ринок нове знеболююче, «що не викликає звикання».

18 березня — «Ніхто»

Хатч Менсел — звичайний громадянин, який випадково натрапляє на групу небезпечних злочинців. Через спробу захистити від них жінку, він стає ціллю впливового ганстера, який тепер жадає крові чоловіка. Усі ці події відкриють прихований у Менселі темний бік.

18 березня — «Викрадач жінок»

Бредлі живе подвійним життям: він професор престижного коледжу і зразковий сім’янин удень, а вночі — маніяк, який викрадає молодих дівчат. Він прораховує кожен свій крок, обираючи собі жертву, і залишаючи на ліжку сукню жовтого кольору для кожної з них., Бредлі філігранно й натхненно ламає психіку викраденим дівчатам, пробуджуючи в них стокгольмський синдром. Хейлі — розумна студентка, із сильним, бунтівним характером, одного разу знаходить у себе на ліжку жовту сукню…

18 березня — «Ліга Справедливості»

Не можна не згадати про прем’єру режисерської версії «Ліги Справедливості» Зака Снайдера. Проблема в тому, що у вказану дату вона вийде тільки на HBO Max, а коли ж чекати на фільм в українських кінотеатрах (якщо взагалі варто чекати) — поки невідомо.

25 березня — «Земля кочівників»

60-річна жінка втратила все під час економічної кризи. Вона відправляється в подорож по західній Америці, проводячи життя сучасного кочівника.

25 березня — «Лузери проти Прибульця»

Вечірка з приводу тридцятиріччя і виживання людства висять на волосинці після того, як загадкова інопланетна істота вторгається на вечірку, змусивши чотирьох друзів дитинства рятувати світ. Остання надія людства ніколи не була настільки безнадійною.

25 березня — «Що приховує вода»

Молода жінка вимушена самостійно виховувати 16-річну доньку. Вони вирушили за місто на вихідні в затишний будиночок. Проте, дівчинка не очікувала, що тут її мати зустрічається тут із чоловіком, за якого планує вийти заміж, і він малій одразу не сподобався. Проте, мати не стала довіряти її побоюванням, списавши все на вік дівчини, а дарма…

26 березня — «Ґодзілла проти Конґа»

Міфічні гіганти зійдуться у видовищній битві у фільмі «Ґодзілла проти Конґа», а доля людства висітиме на волосині. Конґ і його захисники вирушають у небезпечну подорож на пошуки своєї справжньої домівки. До них приєднується осиротіла дівчинка Цзя, яка має унікальний і сильний зв’язок із Конґом. Однак несподівано на своєму шляху вони зустрічають розлюченого монстра Ґодзіллу, що несе руйнування всюди, де ступить його нога. Епічне зіткнення двох титанів, спровоковане небаченими силами, — це тільки ключ до розгадки таємниці, захованої в самому ядрі Землі.