Geek.Informator.ua До сайту

Найкраща дорама у світі — яка вона?

дорама

Наш товариш із каналу Чорний вігмам випустив нове доволі незвичайне відео. Цього разу він вирішив оглянути та розповісти про дораму «Цілодобова крамничка Сет Бьоль». Вона може підійти будь-кому, хто хоче розслабитися та з посмішкою провести час. Нехай вас також не відлякує новий жанр, бо в дорамах немає нічого страшного.

Чхве Де Хен — власник цілодобового магазину. Він симпатичний, добрий, незграбний і чуйний, через що постійно потрапляє в неприємності. Коли його батько, який допомагав йому, отримує травму, він змушений шукати працівника на нічну зміну, і тоді приходить Чен Сет Бьоль. Вона дуже красива і дружелюбна, чим викликає різкий приплив клієнтів, мила з Де Хьоном і в неї добре виходить, але щось із нею не так.

Раптово Де Хьон дізнається в ній зухвалу, забіякуваті школярку, просила купити його пачку сигарет три роки тому, а після відмови, самим нахабним чином, поцілувала його! Тепер чоловік старанно намагається звільнити цю бандитку, але що-небудь весь час заважає. Та й від Сет Бьоль не так то просто буде звільнитися, адже тут вона, щоби нарешті отримати того, кому дістався її перший і останній поцілунок — красеня з цілодобового магазинчика! Залишилося тільки позбутися від його нареченої.