Geek.Informator.ua До сайту

Не «Стімом» єдиним: Windows Store безкоштовно роздає ігри за 80 доларів

Ігри

Windows Store роздає одразу чотири гри безкоштовно, які спочатку оцінювалися в 80 доларів і вище! Погодьтеся, звучить круто. Проте, якою, на вашу думку, має бути гра за 80 доларів? Згадані нами нюанси полягають у тому, що сервіс вирішив трохи завищити початкову ціну проєктів задля їхнього розповсюдження.

Ми згодні, так собі спроба. Проте, халява є халява, і нехай там собі завищують скільки хочуть, але якщо щось для себе знайдеться, то чому б і не забрати? Отже, що нам пропонують?

Driftpunk Racer

Скажімо прямо — це перегони. Гравець потрапляє в якесь неонове місто, де потрібно брати участь у змаганнях, більше дріфтувати і витискати зі своєї неонової машини максимум. Щодо реальної ціні візьмемо за приклад саме цю гру. У Windows Store вона начебто коштувала до акції 80.49 доларів. Проте, її також можна знайти й в Steam, де вона коштує 129 гривень (менше 5 доларів). У будь-якому випадку, гра чекає вас прямо тут повністю безкоштовно.

Underground Driving Simulator — Railway Trip

Це симулятор водія потягу в метрополітені. Напевно, цього достатньо. Звичайно, вона також начебто коштує 80,49 доларів, але забрати можна безкоштовно тут.

Fading Visage — Haunted Forest Secret

Такий-собі детектив із пошуком секретів та підказок у жанрі «горор». Сподобається любителям цікавих лякаючих історій, якщо вони не дуже переймаються графікою. Знайти її можна тут.

Магічні шахи 3D — Битва королів

Напевно, пояснювати тут нічого. Це шахи, що мають деякі магічні здібності… Ну, і виглядають прикольно. Поки все. Так, 85 баксів. Знайти можна тут.

До речі, два останніх проєкта скоро перестануть бути безкоштовними, тому якщо сподобались — забирайте швидше.