Geek.Informator.ua До сайту

Netflix розкрив початок другого сезону «Відьмака»

Відьмак

Нещодавно Netflix відсвяткувала першу річницю «Відьмака». Сервіс вирішив відзначити це публікацією першої сторінки сценарію другого сезону серіалу. Якщо ж вам доводилося читати книги Анджея Сапковського, які і стали базою для створення шоу, то для вас не буде проблемою лише за цими декількома кадрами зрозуміти, про яку історію йде мова.

Перша сторінка розповідає про сім’ю, що приїжджає в маленьке поселення. Чоловік проходить через поламані ворота, та вирушає в трактир. У ньому виявляється порожньо, і він несподівано чує крик власної доньки. Повернувшись до возу, він застає дівчинку всю в крові, а її мати — мертвою. Його зненацька хапає чудовисько та тягне до лісу. Дівчинка біжить до маєтку, у якому горить одне з вікон.

На протязі сцени глядачі чують голос Ґеральта. Він говорить поступово наступні слова:

Ти повторював кожен мій крок, але забирав тих, кого я обходив боком. Чому? Я повинен був залишитися один, чи не так? Мені варто починати боятися?

У коментарях до посту фанати зазначили, що це може бути початок розповіді «Дещиця істини», що розповідає про Нівеллена. Це людина, що вимушена жити з прокляттям на самоті в маєтку. Поруч із ним живе і брукса, яка і вбила поміщика з дружиною. Нівеллена, до речі, зіграє Крістофер Гів’ю, який виконував роль Тормунда в «Грі престолів».

Коли саме вийде другий сезон «Відьмака» й досі невідомо.