Geek.Informator.ua До сайту

Педро Паскаль розповів, як імпровізував поза сценарієм із малюком Йодою на зйомках

Мандалорець

Виконавець головної ролі серіалу «Мандалорець» Педро Паскаль розповів про свій досвід роботи з іншим актором — малюком Йодою. Під час бесіди з ведучим програми Good Morning Anerica він зізнався, що іноді навіть імпровізував разом із зеленим товаришем прямо під час зйомок.

Цей малюк прекрасний, а деталі на ньому неймовірні. Мова про це чарівне пухнасте, як персик, волосся на кінчиках вух. І ви здивуєтеся, але він неймовірний сценарний партнер. Industrial Light and Magic — команда зі спецфектів, яка працює з лялькою в сценах зі мною — здатна на немислимі речі. У якийсь момент… Я не впевнений, що це залишили у фінальному монтажі, але я імпровізував із реплікою на початку сцени. Я сказав щось у стилі: «Не підходь занадто близько до вогню», а малюк Йода повернув свою голову і відреагував на мене, і як би відійшов, а цього навіть не було в сценарії. Ось так я й імпровізую з малюком Йодою.

Педро Паскаль

Під час шоу прозвучало ще й питання про те, чи побачать фанати знову головного героя без шолома. Проте, цю деталь актор не розкрив, але лише віджартувався. Нагадаємо, що другий сезон «Мандалорця» виходить уже 6 листопада.