Geek.Informator.ua До сайту

Про мем із ґеймером, якого приклеїли до стелі, знімають документальний фільм

ґеймер

Пам’ятаєте про цього хлопця, що грав у CS у «підвішеному» стані? Так, саме про нього мова. Мем з’явився ще на початку 2000-х років, але його хоч раз у житті бачив чи не кожен поціновувач ігор. Напевно, це найкращий приклад того, що ґеймер залишається ґеймером у будь-якій ситуації.

Ця фотографія швидко набрала популярність в Інтернеті у свій час. Не дивно, що про неї вирішили зняти документальний фільм, хоча невідомо, чому так довго чекали. Прем’єра відбудеться вже цього року. Картина розповість історію хлопців із фото, а також процес розвитку знімку як мему.

Стрічка має назву Internet Legends: Duct-Taped Gamer. До неї вже вийшов повноцінний трейлер, і зробили його доволі «епічним».

Що ж стосується історії, то завісу таємниці для нас уже трохи відкрили. Виявилось, що хлопці тоді влаштували таку-собі LAN-вечірку, а от місця для всіх не вистачало. Тоді друг «підвішеного» хлопця взяв побільше міцного скотчу, і приліпив товариша до стелі. Ґеймери своїх не кидають!

Цікаво, що провисів хлопець у такому положенні приблизно дві години. Його друзі подавали йому туди піцу та напої, аби він не зголоднів. Фільм також має власну офіційну сторінку.