Geek.Informator.ua До сайту

Пивний бренд зібрав спеціальну «пивну» консоль

Bud

Виробник пива Bud вирішив зібрати власний варіант ігрової консолі, яка могла б допомогти ґеймерові зробити «гру під пивасик» значно комфортнішою. Виглядає такий девайс як упаковка із шести банок для пива. Жарти жартами, але консоль реальна.

Прозвали новий девайс BL6. Консоль доволі компактна. У комплекті з нею йдуть два ґеймпади, а в корпусі знайшлося місце ще і для проектора. Консоль має два спеціальних відсіки для охолодженого пива, які будуть ще й підтримувати ідеальну температуру для напою.

Девайс від початку має шість ігор: Tekken 7, SoulCalibur VI, Broforce, R.B.I. Baseball 20 та ще два ексклюзиви. Перший із них — це Flashlight Freeze Tag, де потрібно ховатися в темних місцях від променів фонарів, а другий — Six Puck, у якому потрібно грати в особливу версію аерогокею.

Технічні показники автори не повідомляють. Представники Bud лише жартують, що пам’яті в консолі «більше, ніж вам потрібно», а вбудований накопичувач «вміщує аж дві банки Bud Light». Також відомо, що проектор працює в розширенні 720p та силою освітлення 500 люмен. Вбудована батарея може забезпечити до двох годин ґеймінгу без підзарядки.

За даними компанії, у вільному продажі консолі не буде. Вона є тільки в одному екземплярі, й отримає її тільки переможець спеціального аукціону. Наразі відомо, що в процесі торгів вартість BL6 уже склала більше, ніж 4 тис доларів.

Аукціон триватиме до 20 листопада. Гроші з нього передадуть на благодійність.