Geek.Informator.ua До сайту

Раян Рейнольдс записав для Г’ю Джекмана оригінальне привітання з днем народження

Рейнольдс Джекман

Учора Г’ю Джейкману, якого ми знаємо найбільше за роллю Росомахи, виповнилося 52 роки. Свої привітання йому висловили чимало відомих особистостей. Не обійшов таку події й головний «інтернет-ворог» актора Раян Рейнольдс із їхньою «вічною війною».

На своїй сторінці в Instagram Раян виклав відео, де вітав іменинника. Наприкінці начебто доволі милого звернення він повідомив, що увіз його рідних в Атланту. Там Рейнольдс зараз знімається у фільмі «Червоне сповіщення» разом із Двейном Джонсоном та Ґал Ґадот.

Гей, Г’ю! Просто хотів тебе привітати з днем народження і сказати, що я люблю тебе. Я в Атланті, хотів би відсвяткувати разом із тобою. Ти міг помітити, що сьогодні вранці в будинку було трохи тихо. Це тому що я забрав Деб, дітей, собак, друзів і меблі разом із собою, щоби вони відзначили твій день народження в моїй компанії. Ми відмінно проводимо час. Сумуємо за тобою.

Джекман репостнув відео Рейнольдса собі в сторіс, а пізніше виклав новий арт. Його створив відомий у мережі художник BossLogic до дня народження Г’ю.