Geek.Informator.ua До сайту

Розробники Hitman офіційно представили свою нову гру

007

Новим тайтлом, над яким працює студія IO Interactive, виявився Project 007 — нова гра про Джеймса Бонда. Поки в неї немає ні дати виходу, ні реальної офіційної назви. Відомо тільки те, що головним героєм виступить сам Джеймс Бонд. Сюжет розкриватиме історію його становлення у якості агента 007.

Розробники поки показали тільки короткий тизер. Вони також підтвердили, що вийде гра на PC та консолях, а створюється на пропріетарному рушії компанії Glacier. Генеральний директор IO Interactive Гакан Абрак каже, що поки це найбільш амбіційний проєкт для студії.

Воістину, час від часу в нашій індустрії буває так, що все сходиться вдало. Створення повністю оригінальної гри про Бонда — це величезна відповідальність, але я вірю, що IO Interactive у співпраці з нашими творчими партнерами з EON і MGM зможе створити для гравців щось дійсно особливе.

Наша команда з великим ентузіазмом ставиться до цього проєкту. Нам уже не терпиться повною мірою показати свої творчі здібності в роботі над всесвітом Джеймса Бонда і створити саму амбітну гру в історії нашої студії.

Гакан Абрак

Студія буде видавати гру самостійно при підтримці кінокомпанії MGM, якій належать права на персонажа. Розробники вже запустили тизер-сайт проєкту та почали набір співробітників, які й займатимуться новим проєктом.