Geek.Informator.ua До сайту

Розробники майбутньої Gotham Knights пояснили, чому «Бетмен мертвий, а гра не стосується серії Arkham»

Gotham Knights

Нагадаємо, що на DC Fandome анонсували нову гру Gotham Knights, яка очікувалася, як «нова гра про Бетмена». Проте, з першого трейлера нам стало відомо, що Темний лицар мертвий, а гра взагалі ніяк не стосується серії Arkham.

Студія WB Games Montreal дала інтерв’ю виданням IGN та Comicbook. Ґеймери побачили схожість із серією Arkham в плані ґеймплею та фону. Окрім цього сюжет перегукується із закінченням Batman: Arkham Knight. Саме тому багато хто був упевнений, що це все-таки продовження.

Gotham Knights — це абсолютно нова екшн-RPG у відкритому світі, де головні герої відносяться до Сім’ї Бетмена. Гравцям належить узяти на себе роль Бетгьорл, Найтвінга, Робіна й Червоного Ковпака.

Вони повинні захищати Ґотем після смерті Бетмена. Ці герої повинні дати жителям міста надію.

WB Games Montreal

Щодо смерті Бетмена: розробники кажуть, що хотіли просто замінити стандартний образ життя Ґотема. Такий спосіб має наштовхнути гравців на новий спосіб взаємодії з містом.

Ми хотіли позбавити гравців впевненості і відчуття безпеки. Так що в нас був варіант узяти Ґотем, де Брюс діяв в образі Бетмена протягом 15 років — з усією історією й мережею союзників, — і прибрати його зі сцени.

Це змусить гравців задатися питанням: «Що мені робити і як захищати Ґотем?».

WB Games Montreal

Проте, з упевненістю саме про смерть Бетмена ніхто не каже. Дійсно, так говориться в трейлері та й розробники не цураються говорити про нього в минулому часі, але може відбутися що завгодно. Можливо, він інсценував свою смерть (не вперше йому таке робити), і це є частиною сюжету. Автори гри можуть навмисно плутати гравців.

Gotham Knights очікується у 2021-му році на PC, PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series X.