Geek.Informator.ua До сайту

Творець Дедпула розкритикував Marvel та Disney

Дедпул

Один із головних творців супергероя Дедпула Роб Лайфелд дав інтерв’ю виданню IGN. У процесі розмови мова зайшла про те, чи з’явиться взагалі нова гра про цього персонажа. Проте, реакція Роба була доволі різкою: він почав висловлювати серйозне незадоволення тим, що Disney та Marvel Studios ніяк не хочуть використовувати його персонажа.

Чому ні? Просто скажу наступне — під три чорти фільми. До біса розмови про нового «Дедпула», окей?

Я б сказав: «Disney, привіт, це Роб. Ти заплатила 70 мільярдів за студію Fox. Ага? 70 мільярдів. У тебе закриті парки, які роблять 50 відсотків заробітку. Вони закриті вже п’ять місяців. У тебе ніяк не виходить показати в кінотеатрах фільми, на які ти витратила три мільярди. Ні «Мулан», ні «Чорну Вдову», ні «Вічних».

Роб Лайфелд

Він висловив невдоволення тим, що ніхто так і не хоче нічого думати про новий проєкт із Дедпулом, окрім фільмів. Роб радить почати зароблять на персонажеві гроші іншим шляхом. Він нагадує, що аніматори та художники можуть працювати вдома, а сам Дедпул є доволі популярним персонажем.

За його словами, їм варто скористатися цим. Наприклад, почати розробку ігор чи мультфільмів із героєм. Проте, схоже, нічого в цьому напрямку не рухається.

Кевін Файґі, я люблю тебе, ти геній, але є й інші генії. Люди, які зробили «Через всесвіти»? Генії. Disney тут ні до чого. Вона не мала відношення до «Дедпула», «Дедпула 2» і «Лоґана». Нехай вони зароблять для тебе грошей. Мені не потрібен ще один «Дедпул» — перші два були відмінними.

Роб Лайфелд

Наприкінці він таки згадав про питання і відповів прямо, що нічого не чув про майбутні плани на Дедпула. Мова йде про взагалі щось, а не тільки про ігри. Нам залишається тільки чекати.