Geek.Informator.ua До сайту

У режисерській версії «Ліги справедливості» з’явиться Джокер

Джокер

Одразу декілька джерел повідомили виданню The Hollywood Reporter про те, що Джаред Лето приєднається до додаткових зйомок «Ліги справедливості» Зака Снайдера. Він виконуватиме роль Джокера, як це було в «Загоні самогубців» 2016-го року. Тоді образ актора отримав чимало критики, але за іншою теорією, йому просто дали замало екранного часу, а сцени, що розкрили б персонажа значно краще, просто вирізали.

Нагадаємо, що в першій версії «Ліги справедливості» Джокер не з’являвся взагалі. Поки невідомо, чи буде це лише камео, чи важлива роль. Окрім цього The Hollywood Reporter зазначає, що в титрах «Снайдеркату» не з’являться Джон Берґ та Джефф Джонс, які керували DC Entertainment раніше, та виступали продюсерами першої версії фільму. Справа в тому, що вони обидва не мають жодного відношення до версії Снайдера.

Додаткові зйомки фільму вже почалися. За даними ЗМІ, не всі актори з оригінального фільму змогли взяти участь у них. Наприклад, Генрі Кевілл не зніметься в додаткових сценах, а от Рей Фішер та Джейсон Момоа отримають нові кадри. Загальний бюджет «Снайдеркату» складе приблизно 70 млн доларів.

Режисерська версія «Ліги справедливості» вийде на HBO Max у 2021-му році. Фільм поділять на чотири частини, кожна з яких триватиме приблизно годину.