Geek.Informator.ua До сайту

Усе в одному місці: головне з DC Fandome

DC Fandome

Зібрали для вас в одному матеріалі все головне, що відбулося да DC Fandome. За декілька годин встигли показати чимало нового й розказати купу цікавого про всесвіт DC. Проте, говоритимемо тільки про «показали», аби зібрати тільки найголовніше!

Новий (та основний) трейлер «Диво-жінки 1984»

Ролик на презентації показувала шоуранер картини Петті Дженкінс. У відео можна вперше побачити Гепарду в її тваринній подобі. Фільм очікується 1 жовтня 2020-го року.

Перші трейлер, ґеймплей та подробиці Gotham Knights — нової гри від творців Arkham Origins

Як виявилося, нова гра не розповість про протистояння Бетмена проти Суду Сов, як вважалося раніше через деякі тизери. Справа в тому, що сам Темний лицар і навіть комісар Джим Ґордон — померли. Про це розповідається із самого початку трейлеру.

Проти суду сов виступають представники сім’ї Бетмена, яку Брюс Вейн закликав приготуватися захищати Ґотем. У трейлері ми бачимо чотирьох основних іграбельних персонажів — Робін, Найтвінґ, Бетґьорл та Червоний ковпак. Вони боротимуться з Кігтями, якими керує Суд Сов. Проходити гру можна в кооперативі до двох людей.

Gotham Knights очікується у 2021-му році на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та PC. У прес-релізі гру називають екшн-RPG у відкритому світі. Представлено також і 8 хвилин ґеймплею.

З нього можна побачити, що персонажі мають «рівні» та фіксований рівень здоров’я. Після кожного удару ми бачимо нанесену нами шкоду. Бойова система ще нагадує серію Arkham. Окрім показаного в ґеймплеї повідомляється, що персонажів також можна буде кастомізувати.

Одним із головних противників буде Містер Фріз, якого й показали у відео. Розробники кажуть, що кожен злодій отримає власну сюжетну арку.

Нові концепти сольного фільму «Флеш» з Езрою Міллером

На одному зі вказаних артів можна помітити Бетмена Майкла Кітона. А головне, що кидається в очі — новий костюм Баррі Аллена. Автори фільму кажуть, що вони дуже задоволені сценарієм та роботою з Езрою Міллером, але чекає ще купа роботи.

Нагадуємо, що події розгортатимуться в рамках арки Flashpoint. Новий костюм Баррі Аллена за сюжетом розробив сам Брюс Вейн. Фільм покаже версії Темного лицаря від Бена Аффлека, який стане «базою» сюжету, та Майкла Кітона. Фільм вийде у 2022-му році.

«Загін самогубців» Джеймса Ґанна — усе, що нам показали

Підбірка нової інформації про фільм:

Трейлер із персонажами:

Виявилося, що Ідріс Ельба гратиме не того ж персонажа, що Вілл Сміт у попередньому фільмі, а стане Бладспортом. Список відомих акторів та їхніх ролей:

Перше відео зі зйомок:

Постер:

«Ліга справедливості» Зака Снайдера

На DC Fandome представили офіційний трейлер Снайдеркату, та розповіли про нього деякі деталі.

Деталі про цю версію «Ліги справедливості» розповів сам Зак Снайдер. Картина вийде у 2021-му році на HBO Max.

«Чорний Адам» із Двейном Джонсоном

На DC Fandome показали короткий тизер майбутнього фільму. Нагадаємо, що картина вийде у 2021-му році.

Окрім цього публіці представили офіційний логотип:

Також автори підтвердили, що за сюжетом представлять і команду Спільнота справедливості Америки. Одного з них, а саме Атом-смешера, зіграє Ноа Сентінео («Янголи Чарлі»). Разом із ним боротимуться Людина-яструб, Доктор Фейт та Циклон.

Suicide Squad: Kill the Justice League — анонс, трейлер та деталі

Нова гра за всесвітом «Загону самогубців» від Rocksteady вийде у 2022-му році. Вона розвиватиме всесвіт Arkham. Окремо про деталі:

«Бетмен» із Робертом Паттінсоном — перший трейлер та подробиці

Тизер-трейлер фільму: